Bra kväll fast inte som planerat

Alltså tänkte myst med jordgubbar, chips, popcorn och film. Så tog mig en dusch, ansiktsmask tog på nattlinne och mysbrallor…

Men jordgubbarna intogs i köket. Och sen fick Walther av någon anledning för sig att lyssna på julmusik och spela munspel. Jag orkade inte sitta uppe själv. Så efter att ha delat upp det goda så vi fick lite var så kröp jag ner i sängen och njuter nu här och kollar noga så jag inte spiller. Satt igång stora datorn med och ser på tre kronor på Youtube. Bästa serien ever! Och här ligger jag gott! Gel har krupit ner intill mig med.
Önskar er en fortsatt trevlig midsommarhelg! Imorgon ska vi fira lite mer. Blir en sväng till Storegården (en gammal hembygdsgård) i Suntak. Blir nog nice.
Ta hand om er!//

0 thoughts on “Bra kväll fast inte som planerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge