Man tro jag har flyttat

I tisdags fick jag STOR hjälp av C och A från boendestöd med att röja och rensa i köket och hallen. Idag fortsatte dom + I med vardagsrum och sovrum. Det är så skönt att det är i ordning här! Kanske rent av kan slippa ta in städfirma utan bara ordna med bortforsling av all skit. Och försöka klara resten själv med stöttning.

Den där furubänken står där för att Peter ska hämta den! den ska inte vara där!
Det handlar för mig mycket om ekonomin oxå.
Och än så länge är det massa frågetecken kring detta! Och det tar sin tid! Så jag känner att jag kan spara både pengar och tid genom att ordna vissa saker själv. För nu är det inte så övermäktigt liksom. Utan mer tålamodsprövande att jag inte får fixat allt jag vill! 
Skickade bilderna till pappa på mms och han svarade
 Herregud! Har du flyttat?jäklar va fint!
Stort tack till boendestöd och till min god man Erica för eran peppning hela tiden! Utan er pallar jag inte!!

Ta hand om er!//

One thought on “Man tro jag har flyttat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge