Städning av både kök och ansikte

För det första! Tack för omtanken om Gel. Hon var ju krasslig igår. La ju henne på min vetevärmare och filtar över henne. Och inatt väckte hon mig och ville gå ut… Hoppa i och ur sängen som ingenting, krypte intill mig och gosade. Imorse kom hon som en pil ut i hallen när C kom. Så troligen stämde Cs bedömning.

C och A kom igen på FM och köket fick sig en flera timmar rejäl omgång med rensning och röjning! 4 sopsäckar och 3 lådor med skit… Lyckades tyvärr slänga ett par grejer som jag använder… Får be C om hjälp att hitta dessa imorgon. Men guu va skönt att få rensat! Och slängt massa saker! Och va fint det blev… Nåja skurande av luckor är inte ordnat, men det kommer!

Med städat kök bjöd jag farmor på kaffe!
Även mitt ansikte blev städat! Fick ju finfin post av Marika idag! Och däri låg bla tuggummi och ansiktsmask!!
Vill man vara fin får man lida pin;)
Det gjorde såååå ont att ta bort den! Trodde jag skulle dö eller nåt. 

Men huden var len och fin efteråt. Men skönt och sitta med masken i ansiktet!! Rekommenderas att unna sig ibland! Däremot håller jag mig till maskerna Mary Kay som man tvättar av bara, de gör inte ont.
Men tack Marika för denna upplevelsen!
Nu ska här sovss! Utflykt med jobbet imorgon. Spännande.
Nattinatti!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge