Mår inte nåt vidare…

Dagen började helt ok. Har ju haft magont till och ifrån i några veckor. Men det har varit hanterbart och har det varit jobbigt har Alvedon funkat. Hade ont imorse med, men cyklade iväg mot jobbet, stannade till och kikade på kortegen från skolan. Och vinkade till världens finaste Walther. Min stolthet! 

På jobbet började magont tillta, men ignorerade det… Har ju haft ont förr utan att det varit något. Men blev värre och värre och värre. Tog en Alvedon. Hjälpte lite grann men hade snart lika ont. G körde hem mig, cykeln fick stå på jobbet. Hade så inte när jag kom hem.. och mådde illa. Ringde efter boendestöd. De kom. Och vi ringde 1177. Var 10 min kö. Och jag hade ondare och ondare så M sa ”Ring 112” vilket jag gjorde. De kom på ca 20 minuter. Och jag fick åka med in. 
Gick rätt fort sen… 14,15 åkte vi och 17,15 var jag på avdelningen… Hmmm… Dropp, smärtlindring i både dropp och morfin. Morfin är himmelriket… Och fylla! 
Kl 20 ska jag röntgas. Dricker kontrast 1göas/ 30 min… Jobbigt… Men funkar nu när jag har morfin. Men just nu börjar den där smärtan öka igen!! 
Orkar inte skriva mer just nu! 

Mr dropman:) My best friend!
Kraaam på er

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge