Me myself and I

Ja jag ska bara snabbt skriva ner lite om mig och mitt mående och funderingar jag har.

Jag vet att jag har utmattningsdepression, panikångest/ångest, ADHD och atypisk autism. Mycket går hand i hand. Men eftersom jag aldrig känner mig stabil i mitt mående funderar jag på om det finns mer ”störningar” och av en bekant fick jag nys om en sida med olika test Psykologitest, där man kan göra olika test för psykisk ohälsa. Jag vet att man inte ska ta dessa test på 100% allvar. Men resten är till stor del tagna ur material som används vid tester m.m. De ger bara en indikation. Men det visar att jag har GAD, Generellt ångestsyndrom. Men har funderingar kring bipolaritet också. Kommer givetvis att ta upp med min Dr på måndag. 
Jag vill verkligen ha ett svar på om jag har rätt behandling eller ej. Senaste 2,5v har jag varit felmedicinerad pga restnotering av min medicin, jag har fått en ersättning som inte fungerar lika bra och som ger mig magont! Min läkare vet om detta, då dosapoteket meddelade honom detta då han har kryssat i att medicinen INTE får bytas ut!!
Så senaste veckorna har jag mått sämre, jag har fungerat sämre. Tyvärr! 
Jag vill inte klaga, eller be er tycka synd om mig eller så. Jag vill bara visa vad jag tampas med och visa att det finns fler som lider av psykisk ohälsa. Och att ingen är ensam även om det känns så ofta! 
Jag är tacksam att jag kan livea eller att mina fina vänner livear lagom när jag äter när jag är ensam hemma. Jag glömmer att äta och tycker det är tråkigt att äta ensam. Imorgon och på torsdag jobbar jag. Och då tar jag med lunchlåda och äter på jobbet, just för det socialas skull.
Här hemma är det kaos… Say no more… Både jag och mitt boendestöd har bett om hjälp länge nu.. äntligen har proppen börjat lossna. Och förhoppningsvis kan vi börja få nån reda i allt inom ett par veckor! Även detta trycker ner mig i skorna och gör att jag mår dåligt.
Men det gäller att hålla huvudet över ytan och att aldrig ge upp!! GE ALDRIG UPP!!

Tänkte bloggat från datorn ikväll, men den är trög och hänger sig titt som tätt, så får köra diskrensning på den. Tar sin tid! Men förhoppningsvis mår den bättre sen.
Så får vackert mobilblogga. Lagt mig nu och ska försöka sova. Gel är skendräktig… Jippie eller inte… Jag är världens elakaste kärring just nu… Jag gömde hennes leksak och Walther har gömt sina gosedjur… Och Gel är så sur. Nu ligger hon på mig och sova! Hur länge hon nu ligger där och är lugn! Så länge hon inte piper som hon gjort hela kvällen.
Sov gott mina vänner!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge