Handling, överraskningar och mysigt

En dag med blandade känslor. Att gå och handla tar massa energi. Jag behöver dessutom tänka ekonomiskt. Och ibland är det billigare på netto tex. Men där har de inte allt, tex glutenfritt. Då måste jag gå till Ica. Vilket kräver än mer planering. Klarar inte både netto och Ica. Och på Ica behöver jag inte köa och jag har full koll på summan när jag självscannar! Idag var jag dock över i leksaksaffären och köpte present till en söt liten 5åring. Men jag funderade länge på om jag skulle ta leksaksaffären idag eller imorgon. Men tog det idag. Skickar paketet imorgon istället. 

Handlade det jag skulle. Och det mest viktiga var: avokado, glutenfritt knäckebröd och sköljmedel med doft av kokos! Brukar köpa den billigare varianten på netto eller Ica. Men hade gått tips av Emma om denna med kokos. Så unnade mig den. Tar ändå bara lite sköljmedel när jag tvättar.

Hade ju också köpt glass, grädde, maränger, strössel och chokladsås så vi skulle mysa riktigt ordentligt i eftermiddag när W kom hem. Onödigt att mysa en måndag. Men dels missade vi hans 12,5års dag och sen är det snart sommarlov. Men han är på Hattis den dagen så vi firar in sommaren i förskott.

Ikväll åt vi god mat, Walther åt spagetti och köttfärssås och jag korvstroganoff med kyckling och ris. gött! 

Passade på att skura bänkar och några skåp när jag ändå somnade. Toaletten fick en omgång och tvätthögen minskades radikalt.
 I ska jag sova! Ny dag o nya möjligheter imorgon!
Hodmstt
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge