Jag njuter av värmen, men önskar lite regn

Ja det kom några få skvättar regn häromkvällen. Men det förslår inget… Gräset är gulbrunt, blommorna blommar över på nolltid. Och det är torrt så att elda ute är högst olämpligt, rentav förbjudet!

Men jag njuter av värmen. Mina leder mår mycket bättre i värmen. Dock är jag lite svajig både fysiskt och psykiskt. Glömmer att dricka och även äta så jag blir snurrig och blodsockret sjunker. Mat kan man klara sig utan, men dricka måste man. Och jag har egentligen svårt för rent vatten. Men skar ner lite citron idag i vattnet och vips hade jag osötad ”lemonad” men 2 ingredienser i.
Jag gjorde matlista häromdagen. Och jag för ju välja mat själv onsdag och torsdag ena veckan samt fredag-söndag andra veckan. Övriga dagar bestämmer Walther och jag ihop… Tur det, hade bara blivit spagetti eller köttsôppe. Men styrar in honom lite genom att ge förslag tex kyckling, fisk eller korv… Och sen tillbehör. 
Idag stod det mossaka, grekisk sallad och tzatziki på menyn. Mat över så blir matlådor.
Tänkte skrivit mer, men orkar inte! Tar det imorgon.
Gonatt
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge