Fullt upp

Ja det är fullt upp just nu. Idag flyttades äntligen gamla bloggen över hit. Dock saknas styckindelningar… Vet inte om något vara är fel nu under överflytten eller om det är bestående… Ska kika över imorgon.

Pulat med bloggen idag. Gjort inställningar och ordnat med uppdrag. Mycket att göra när man bloggar och verkligen vill ta det på allvar.
Annars är det fullt upp på hemmafronten med. Mors dag igår och jag gjorde en bild jag skulle publicera igår men hann inte. Men visar bilden nu:) och ja den är ok att använda.

Walther hade gjort en ljushållare i skolan. Tyvärr hade ett finger gått av men min pappa lagade det;)
Idag har det varit fullt ös oxå. Tandis med Walther. Goda besked, han slipper tandställningen!!! Såå gött. 
Efter besöket var det skola igen. Jag väntade in Walther tills han slutade. Skulle handla ihop. Men kom på när vi var 300m hemifrån att han nog kanske ville vara själv hemma en stund. Han ville få till min farmor och skulle hämta Gel och gå dit. Jag handlade det jag behövde. Skriver noggrant lista för varje vecka. Ännu mer noga idag med att precis det vi hade behov av skulle inhandlas och det blev ändå en summa på 800kr.
Sen skulle jag cykla hem. Hade ju dramaten med mig och med kasse i vak och på styret och dramaten var det inte lätt att gå hem… Här är min lösning;)

Rensat och skurat kylskåpet i eftermiddag. Riktigt gött å få det gjort!!
Medfött samvete åt vi middag sen, spagetti och köttfärssås/soyafärssås

Mums! 
Nu är det nattinatti!
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge