Varmt, jobbigt och mer nya kläder

Fortfarande lika varmt, önskar ärligt talat regn nu. Har inte regnat på typ 2v. Kan väl regna på kvällen eller natten ändå. Behöver rensas upp i luften. Klarar inte o va ute nu. Jag sitter inne i soffan.

Jobbade 9-12 idag. Var så jobbigt. Såklart vs jag dum och valde bort Theralendroppar droppar i morse. Jag ville inte vara trött på jobbet. Men ångesten tryckte. Och jag ställer krav på mig själv när jag jobbar. Packar ju skruv i påsar på jobbet. Och jag peppar mig själv typ 10 påsar, lite dricka, 10 påsar, lite bensträckare… Ibland blir min egen peppning för mycket. Jag stressar på liksom. Och det funkar inte. Har man dessutom folk omkring sig som säger att man ska lägga skruvarna på ett visst sätt för att det ska vara rätt antal när man häller i påsarna så blir det ännu mer stress. Mitt sätt funkar och det är huvudsaken. När jag sitter på jobbet vill jag helst sitta ensam i mitt hörn. Jag trivs där, ja visst jag kanske verkar tråkig om de andra vill prata och vara sociala när vi jobbar. Men just när jag sitter Still och packar skruvar vill jag vara ifred. Har hörlurarna i och musik på allt för att få bort alla ljud omkring. Idag var ljudet av rasslande skruv jobbigt. Men jag ger mig inte. Jag vägrar gå hemma och skrota. Jag vill ju jobba. 
På väg hem från jobbet gick jag över torget. Köpte jordgubbar till farmor och fyndade shorts och t-shirt till Walther. 90kr för shorts och t-shirt.

Sorry för kassa bilder, fick fota snabbt då kläderna skulle lämnas på Hattis då Walther behöver dom imorgon.
Dock blev det tommare i plånboken. Tog ju av min veckobudget till dessa kläder. Jag köpte det nu eftersom jag vet att den knallen inte alltid är på torget. Så passar på nu.
Blev promenad med C och Gel  i eftermiddag. Och jag tog Theralendroppar efteråt. Hade inte gått annars. Och min ssk på psykiatrin sa igår att jag ska ta Theralendroppar regelbundet några dagar nu. Men jag blir ju såå trött. Men den håller mig lugn. Vilket är tvunget. 
Resten av dagen har jag bara slappat. Tog mig en glass. Och det var sååå gott… Blir nog 1 ikväll med;)

Mangosorbet, glutenfritt rån, jordgubbar och glutenfritt kex.
Orkar inte göra mkt annars ikväll. Sitta och pula med bloggen kanske. Men annars bara vila…
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge