Fix & Trix, samt shopping

Suttit här och fixat och trixat med bloggen. Tror jag fptt till det nu. Lite kvar att ordna med men det kommer allt eftersom. Väntar fortfarande på att blogg.se ska hämta över min blogg från finest.se så jag hittar alla inlägg här också.

I eftermiddag har jag varit på Lindex och hämtat kläderna som jag lagt undan till Walther inför avslutningen. Han har valt helt själv!

Han vet vad han vill. Noga planerat inköp detta. Min GM gav mig extra denna vecka för just detta endamål. Hon spara ju lite var månad för att jag ska ha. Tacksam för denna hjälp. Utan hennes hjälp hade jag troligen inte kunnat köpa till honom.
Ikväll har han varit på scouterna. Ska strax äta lite kvällsfika innan läggdags. Jobb och skola imorgon!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge