Dags för uppdatering med lite positiva ord!

Ja denna veckan har ju varit en rörig vecka med ångest, rädsla och oro.

Och allt på grund av måndagens händelse. Jon/doftfoggarna är kvar och behöver så vara nån vecka till. Den ena har flyttats in i mitt sovrum som på något vis fått mest lukt. Walthers rum klarade sig hyffsat, men dörren va stängd dit in.

Skulle ni inte doften försvinna i sovrummet kan en ozonsanering behövas o då får vi inte vara här på 1-2 dagar. Men jag tror o hoppas att det ska funka med dessa jonfoggar.

I övrigt är det rätt ok här. Saker har börjat lägga sig. 

Jag har jobbat onsdag och torsdag. Och ännu har vi inte hittat någon placering för mig. Men jag fortsätter att packa skruv på UDV Torget. Och som jag och min kontaktperson C på boendestöd sa idag så är det bra att jag kan ta det lugnt, komma in i rutin och sakta men säkert komma framåt. Har ju ett antal bakslag bakom mig och det största var när jag fick den stora panikattacken och fick köras med ambulans till sjukhus efter att ha tuppat av och hyperventilerat i 30min. Just för att jag gav mig den på att jag skulle jobba och öka min tid… Så skynda långsamt!!

Är så glad för all stöttning jag får från nära och kära, gamla som nya vänner, nät eller irl-vänner. Alltså får så mycket pepp hela tiden!

Och idag har jag, och två andra tjejer startat en grupp på Facebook ”Alla är vi olika men ändå lika värda!” Vi har tröttnat på att folk inte riktigt förstår oss som har funktionshinder, eller tabun att tala om det. Så vi startade en grupp där vi kan livea och diskutera. Jättekul! Och jag blev utsedd till admin… Hmm hur gick det till? Tack S&ÅL för ert förtroende! Jag är hedrad.

Nu ska jag lägga mig. Blir soffan inatt igen. Hoppas på att få sova i MIN säng imorgon. När man kommer in i sovrummet känner man citrondoft men längre in luktar det skit!! Så får se hur det blir imorgon.. längtar till min säng. Kram

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge