15 frågor

 1. Har du något smeknamn? Ja, mamma, Micha, Mickis. När jag gick på fritids hade vi en kille med Downs syndrom och han kunde inte säga mitt namn ordentligt så han sa alltid ”Mikabella” och ibland träffar jag en av våra fröknar från fritids och det blir konstigt när hon inte säger Mikabella.
 2. Har du något konstigt du alltid behöver göra? När jag ringer min farmor säger jag alltid ”Hej farmor vad gör du?” Jag tänker varje gång att jag ska säga något annat, men ändå blir det samma fras!
 3. Andra måsten? Numera ALLTID kolla spisen sjuttioelva gånger så den VERKLIGEN är avstängd. Och helst sätta på barnlåset.
 4. Några lyxvanor? Gärna fika eller lunch på stan 1ggr/ vecka trots kass ekonomi! Så onödigt!
 5. När ingen ser, vad gör du då? Smygäter!
 6. Vad stör du dig på hos andra? Orättvisor, folk som inte respekterar andras olikheter eller folk som drar alla över en kant.
 7. Vad är din sämsta sida? Slarvig, svårt att organisera
 8. Vad är din bästa sida? Kreativitet
 9. Vilken sida av sängen sover du på? Höger sida, närmast göbstret
 10. Vad gillar du för filmer? Svenska, eller verklighetsbaserade
 11. Gråter du ofta? Ja, faktiskt! 
 12. Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Hmm, ber sonen städa i ditt rum, men städar inte själv, fast jag borde… Inte konstigt att han inte göra som jag sagt! Barn gör inte som du säger, barn gör som du gör!
 13. Vad sjunger du när du står i duschen? Psalmer mest
 14. Vad önskar du dig mest just nu? Att få sova i min egen säng!
 15. Vilken maträtt är din favorit? Sushi eller kokt torsk, potatis, skirat smör, pepparrot och gröna ärtor!
Ta hand om er!//