Lite bättre idag.

Men det är upp och ner HELA tiden. Ena timmen skrattar och sjunger och mår bra och nästa, storbölar jag, i nästa har jag ångest så det skriker om det och sen efter ett tag mår jag bättre och skrattar igen. Dock har Herr Ångestsson hållit sig undan hyfsat idag. Men tog Theralendroppar ikväll då jag har kryp i mig och inte mår bra riktigt.
Fick ett efterlängtat brev med posten idag… Som jag inte hann öppna först för att någon följde med matte till brevlådan och sen smet över vägen till min farmor… Så jag fick rusa in med posten och sen springa och hämta fröken… Just då var hon inte värd 5öre ens! Men är man söt, lägger huvudet på sned och tar upp tassen och tittar på en så är man värd hur mycket som helst igen;) Tokiga busiga lilla älskade Gel.

Posten då, Jo det var från Skaraborgs Tingsrätt. Jag är en fri kvinna! I onsdags slogs domen fast att vi vill skiljas och de dömde till äktenskapsskillnad. Så lättad, tacksam och lycklig att allt det är över. Har varit jobbigt, men ändå har det gått smidigt tycker jag. Vi har hela tiden försökt se Walther i det hela. Att han inte kommer i kläm. När mina föräldrar gick isär var det bra mycket rörigare och jobbigare. Jag lärde mig nog mycket av det.

Hade jag inte haft min svacka och behövt Theralendroppar hade jag banne mig tagit ett glas vin och firat att jag är fri! Men det skippar vi!

Peter och jag har inga förpliktelser med varann förutom att fostra Walther och hjälpa han i livet. 

Jag bryr mig inte om Peter och vad han gör och han inte om mig, så länge inte Walther kommer i kläm eller riskerar att skadas. Vilket absolut inte får ske!!

Gick meddelande från Peter förut. Walther hade målat en såå snygg husbil!! Kolla detaljer som säten, ljuskronor, säng, och däck!! Han är otrolig! Lik mamma när det gäller att måla och rita?!

Så stolt över min son! Visst han kan reta gallfeber och likt Gel vissa stunder inte vara värd 5öre, men i nästa är han värd allt, näe ovärderlig! Han är ovärderlig!! Min älskade Walther! Glad och tacksam att jag har dig i mitt liv! Och än mer tänker jag på detta när jag blickar tillbaka till 2016 och tiden då han var sååå sjuk och det kunde ha slutat helt annorlunda!!! Tack käre fader Gud att vi fick behålla vår älskade pojke! 

Nu ska jag sova! 

Imorgon blir det lugnt. Cruising här i stan men jag skippar det, orkar inte. Och har ju inte Walther hemma heller så då finns det ingen vits att gå fram heller.

Gonatt o sov gott

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge