Vräkning

Ja jag säger det rent ut! DU ÄR VRÄKT!!

Du har flyttat in här olovandes, inget kontrakt är skrivet, hyra betalar du inte, du bråkar, trycker ner och tar över mig och mitt liv. Jag vill leva mitt liv utan dig din mespropp!!

Så jag säger det en gång för alla, dra härifrån du är vräkt Herr Ångestsson! Du är sedan icke välkommen tillbaka till mig. Hade det funkar hade jag begärt hemlig adress så du inte kan hitta mig. Men det hade inte hjälpt. Snälla lämna mig i fred!

Jag vill ha ett normalt liv med min son, hund, vänner, jobb och saker som får mig må bra! Inte med dig herr Ångestsson.

Du kommer hit och ger mig tryck över bröstet, yrsel, hjärtklappning, skakningar, illamående och mängder med tårar. 8bland tar du ett hemskt tag om min kropp som gör att jag bara ser svart och jag vill försvinna från detta svarta. Men du håller ditt tag och skrattar åt mig Moahahaha! Det accepterar inte jag! Jag vill leva, jag vill inte se det svarta! Men du tycker det är det jag ska göra!! Men bara så du vet, en dag kommer jag lyckas vräka dig härifrån! Och se till att du aldrig mer sätter sin fot här!!!
Förstått???

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge