(O)väntat besök

Ja, jag får det ibland, bara sådär. Ibland helt utan förvarning och ibland har jag på känn att jag snart får besök och försöker motverka… Det går inte alltid!

Idag har det varit för jäkligt… Tom till jobbet följde han med.. fast jag bad han fara och fly!!!

Ja det är Herr Ångestsson jag pratar om!! Han kom igår kväll. Och sov nog några timmar med efter att jag fått Theralendroppar. Och höll sig borta tills jag var på jobbet… Va han nu skulle med dit och göra?! Puckot, bara förstör och retas med mig!! Blir så arg och ledsen på honom när han håller på. 

Varför var han med idag då?? Jo det blir inte riktigt som planerat på jobbet som det ser ut nu. Ska på möte nästa vecka om det. Och jag är fullt övertygad om att det kommer blir kanonbra till slut… Bara Herr Ångestsson håller sig på replängds avstånd bara och inte hänger på mig.

Tack vare hans besök har jag två kvällar i rad fått lov att ta Theralendroppar. Jag har fått skippa bra tv-program för att jag inte orkar titta pga trötthet av medicinen.  Nu ligger jag i min säng och somnar snart. Så dags att säga godnatt o sova!! See you soon!

Mitt i allt kommer jag nu på att jag glömt att lämna Walthers saker på Hattis:( hatar mig själv!!! O ingen har påmint mig heller … 

Far o fly dumma herr Ångestsson!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge