Stolt mamma

Varit på utvecklingssamtal för Walther idag. Och lärarna hade bara positivt att säga! Min duktige pojke. Sen togs det upp ett par saker som Walthers oroar sig för och varit ledsen över hemma. Fröknarna fixade åtgärd direkt! Jag tar inget om detta här i bloggen. Men så glad och tacksam att en lösning kom direkt. Och att fröknarna än en gång visade att det är ok att komma till dom och berätta om något är tokigt. Han ska inte behöva komma hem och vara ledsen. Vilket jag sagt till honom också. Det är ok att meddela fröken eller assistenten. Men Walther godtar inte riktigt när jag säger det, men när fröknarna sagt det så var det ok. Och han lovade att meddela dom om det var något som oroade honom i skolan.

Sen pratade vi om att de minsann ska till Stockholm på skolresa!!! De ska åka tåg med X2000. Gissa om Walther varit lycklig idag??? Frågade Walther om jag kunde åka med. ”Det är för dyrt med x2000. Men fråga Erica om du kan åka tåg”. Hmmm jodå det måste jag juh! Är ju hon som sköter mina pengar. Onge te o ha svar på tal.

Gick till stan och hade fredagsmys. Köpte ett spel på netto som var på nedsatt pris, 30kr! Var ett carsspel som liknade Fia typ. Spelade när vi kom hem. Och jag låg efter Walther, men vann ändå till slut. Missa dock att fota:(

Suttit i ritat ikväll. Porträtt på en uppskattad Dj o artist som tyvärr av den psykiska ohälsan fick sätta livet till. Var fanns hjälpen han behövde? Jag är inget fan av Avicii. Men lever man med psykisk ohälsa och har haft självmordstankar själv så tar man åt sig mycket mer när sådant här händer. Han var ju bara 28år. Vila i frid Avicii!!

Vi måste prata om psykisk ohälsa, våga hjälpa varann, stötta varann. 

Mitt sätt att hedra Tim Avicii Bergling.
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge