Lycka o glädjerus!

Ja alltså idag har jag svävat på moln. Från att ha varit så nervös inför mötet på UDV (Utåtriktad daglig verksamhet) Torget till glädjerus och besked om att imorgon börjar jag jobba!!!!

Va hände?

Alltså jag trodde att mötet var ett förberedande möte typ, träffa personal och göra plan och se va jag vill göra. Men fick frågan om jag vill börja imorgon eller nästa vecka?! Va svara man?? Jo att jag börjar gärna imorgon! I två år har jag gått hemma, försökt skapa mig rutiner, kämpa för att få vardagen att gå ihop. Har inte gått så bra! Att nästan bara gå hemma tar knäcken på mig ärligt talat.

Så jag är grymt glad och tacksam att jag fått beslut om att jobba på UDV. Meningen är att jag ska ut på praktik. Har gett förslag på dagvården för äldre (med mina gamla kollegor från Villan). Och om det inte finns möjlighet till det så blir det troligen någon vårdavdelning på äldreboende. Men nu till en början ska jag vara på UDV. Och jag tror det blir jättebra. Lite mjukstart. Ska jobba tisdag och onsdag 9-12. Sen om allt funkar så kan vi uttöka tiden.

Var så glad efter mötet så när jag handlade köpte jag mig rosor. Och lite godsaker som vi firade med här hemma när Walther kom hem! Han tyckte det var spännande att jag fått nytt jobb!! Han som sagt att jag blivit gladare kommer få se en ännu gladare mamma!!!  Fast en aning tröttare sådan… Men trött på rätt sätt. Inte slutkörd utan bara trött!!!.

Nu ska en trött, nervös och glad MammaKaos sova så hon orkar upp till första dagen på jobbet imorgon:)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge