Texta snyggt för hand och avslut.

Jag har i anslutning till mitt ritande börjat texta citat och ordspråk. Men har inte haft någon vettig penna. Köpte idag kalligrafipennor för detta ändamål. Och att texta snyggt för hand är svårt. Och med kalligrafipennor gäller det att få in snitsen rätt och hålla pennan rätt. Men det är kul! Gjort några texter ikväll. 

Denna är dock skriven med vanlig penna.

Har en kalligrafibok här hemma men vet inte riktigt vart. Ska leta fram den. Annars använder jag en app med olika kalligrafistilar.

Var avslut idag på ADHDskolan. Kändes både bra och dåligt att det är över. Men 9 veckor har gått fort. Och mycket har vi lärt oss. Och den kunskap, och de ”verktyg” vi fått tar vi med oss vidare i livet och i vår vardag.

Imorgon ska jag träffa arbetsterapeuten för genomgång av hjälpmedel för planering och organisation. Missade ju den lektionen. Och jag har ju svårigheter inom det området. Spännande! 

Så nu ska jag sova. Måste gå hemifrån kl 8,15. Då jag måste gå till stan och kliva på bussen. Går ju vanligtvis på vid hållplatsen strax intill där vi bor. 

Godnatt gott folk!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge