Tillbaka till vardagen!

Och det är SKÖNT!

Walther fick 1h sovmorgon idag mot vanlig skoldag. Och efter lite frukost så knallade vi till ICA och mötte upp Peter. Walther följde stolt med Peter. Allt hade gått bra första praodagen. Men han poängterade att det faktiskt var med tåg han ville jobba i framtiden, inte i mataffären. Fick en bild av Peter på Walther in action! Walther var rätt mallig över att det står ”Jag är praktikant” på hans jacka! 

Min store fine kille!

Jag har varit på näst sista tillfället på ADHDskolan. Nästa vecka ska min coach C följa med.

Ritade på bussen hem och färglade med mina nya färgpennor som jag unnade mig. Köpte även en svart tunn penna att fylla i konturer med! Påbörjade ett projekt med Disney-figurer igår. Och den färdigställdes idag. Och blev snodd direkt… Walther gillade den:) Dessutom beställde han en bild på Lucky Luke. Så ja, jag fick väl göra en bild på honom också:)

Nu är det sova som gäller. Upp igen imorgon och knalla till ICA med prao-eleven. Och ev handla lite. Annars blir det en lugn morgondag. Påskfest på kvällen med HRF.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge