Vårens första dag!

Äntligen! 

Nåja har väl varit vår några dagar. Men idag njöt vi till fullo. Altandörren stod öppen nästan hela eftermiddagen, Gel gick in och ut som hon ville. Och jag fick göra något mindre  trevligt. Slå ihjäl en stor fet äcklig geting! Årets första flög in när dörren inte ens varit öppen i 5 min.  Farmor ringde och vi gick dit och fikade på hennes altan. Så skönt! Missa dock att fota vår härliga stund. Satt nog på hennes altan närmare 1h. Såå skönt att ladda med D-vitamin.

Imorgon är det tillbaka till vardagen igen, ska bli så skönt! Upp på morgonen i tid, äta frukost och sen iväg till skolan. Och jag ska försöka få in lite rutiner igen i min vardag.

I två veckor har vi gått hemma, först påsklov och sen var Walther sjuk hela denna veckan.

Dock blir slolveckan inte som vanligt ändå. Imorgon och på tisdag ska Walther praoa på Ica med Peter. Som Walther väntat och längtat. Fick sms från hans fröken där hon undrade om Walther var pigg och påminnelse om praon. 

Peter börjar ju redan 6,30 men då tanken är att det ska vara minst lika många timmar som en skoldag så bestämde Peter och jag att Walther börjar 9. Funkar lite bättre här hemma då boendestöd kommer kl 8. Imorgon slutar Walther när Peter slutar 15,30. Och på tisdag kl 14. Anledningen att han får va med till 15,30 imorgon är för att jag inte kan hämta, jag åker ju till Falköping och ADHDskolan på em, så Walther ska till Hattis.

Spännande för Walther imorgon. Pappas sambo frågade om jpn fick rabatt m hon handlade när han praoar ”Det kan inte jag bestämma, det får du fråga chefen om!!” Klokt svar från klok kille!!

Frågade vad han skulle ha för lunch imorgon. Och han önskade salladsbaren på Ica. Vilket Peter lovat honom.

Nu när jag suttit och ritat har jag använt olika appar för att steg för steg göra olika motiv. Bla Draw Disney Character, How to draw Disney step by step, ja ni ser nedan.

Så bra appar. Förutom massa reklam m.m. men bra steg för steg. Tex hur man ritar Kalle Anka

Walther ville ha bild på Luigi och Super Mario, och Lucky Luke.

Dock blev det ingen Lucky Luke utan Woody från ToyStory… Hittade en tutorial på Youtube och det stod faktiskt Lucky Luke… Men Walther var ändå rätt nöjd. Super Mario ska jag teckna av imorgon tänkte jag. Har en liten idé jag måste fundera på kring detta…

Men här har ni Luigi och Woody

Nu ska jag sova så jsg orkar upp och gå med Walther till Ica till kl 9. Gonatt och sov gott!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge