Kan släppa på oron…

Ringde öron igår då Walther hade fortsatt feber och var mest sängliggande igår. Och sa själv att han hade ont.

Ombads att komma in direkt!

Så Peter fick ta ledigt och hämta oss och köra in oss. I väntan på Peter skrämde Walther skiten ur mig. Han höll på att svimma på väg till toaletten.

Väl inne på Kss fick vi vänta på vår tur. Tog en stund men sen fick vi komma in och en go läkare som vi inte haft innan tog emot oss, hon är en avöverläkarna så jag var trygg med hennes bedömning. Det var inte öronen som spökade! Alla pustade ut! Sköterskan som var med kände igen oss och kunde också pusta ut, hon vet vilken resa vi varit med om.

Men varför blir Walther inte bättre?? Läkaren på öron ville inte släppa riktigt så hon remitterade till barnakuten. Där blev det lite väntan igen. Men när vi såg vilken sköterska som skulle ta hand om Walther blev vi lugnare. Vi känner henne via en anhörigförening och hon jobbade när Walther låg inlagd. Och hon kan mycket om autism. Så vi visste att med henne funkar det. Hon fixade pennor och målar papper och spel så tiden skulle gå fortare. Tack Eva!!!

Även läkaren var underbar. Grundlig, försiktig och humoristisk. Prover togs, både CRP (snabbsänka), blodvärde, vita blodkroppar, levervärden, njurvärde, salter m.m. och allt var fint! Endast en aning förstorade lymfkörtlar. Allting tyder på en virusinfektion. Men då han påbörjat en antibiotikakur ska den inte avbrytas, halsfluss uteslöts inte, men var svårbedömt då han stått på antibiotika några dygn. Men istället för 10dagars kur blev det 5dagars.

Blir han inte bättre efter helgen eller mår ännu sämre eller svimmar avskaffa vi direkt komma in!

Var hemma runt halva igår kväll. Helt slut.

C från boendestöd kom och gav mig medicin. Hon känner mig väl och undrade om jag åkt på samma skit. Jag hes. Och trött. Men mår inte dåligt. Men förvånar mig inte om C får rätt. Hon brukar sällan ha fel när det gäller mig -Tyvärr!

Men som sagt jag mår inte dåligt, lite trött bara och hes, lite lite hosta. Orkar förresten inte bry mig heller, har Walther att ta hand om. Jag själv är prio2!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge