Trött idag också…

Fast jag sovit inatt. Bad om lugnande igår kväll när devar här från boendestöd. Längesen jag tog Theralen nu. Men kände att jag måste få sova inatt. Och det kändes omöjligt med enbart Melatonin. Och jag somnade rätt snabbt efter att jag lagt mig vid 22. Och sov till efter 8 idag! Var vaken nån gång och bara kollade till Walther. Ändå är jag helt slut idag. Men fixade ändå barnvakt (min farmor) en liten stund och gick till stan och handlade och hämtade mitt paket från Matsmart.se.

Massa bra däri. Glutenfritt bröd, glutenfritt pitabröd och glutenfritt tortillabröd. Och massa annat! Och till bra mycket bättre priser än i butik.

Här hemma ser det ut som jag vet inte vad, jag orkar inte… Men tar lite i taget. Så fixar allt sig till slut. 

Men ser positivt på saker, kan inget annat göra. Går ju inte och gräva ner sig även om det är så det känns hela tiden.

Hade ju tänkt att skriva något vackert om en fin person som lämnat jorden. Nu har himlen fått en äkta sångfågel med massa glada sånger och skratt!! Vila i frid käraste och finaste Lill-Babs. Brukar inte tänka så mycket på när man hör att kändisar gått bort, men jag gillade verkligen Lill-Babs och ja jag jag tog åt mig av det ledsna beskedet att hon var borta! Kanske för att hon dessutom är född samma år som både min farmor och mormor?! 

Tankar till Lill-Babs familj och vänner i den stora sorgen!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge