Sjukstuga och vaktande hund!

Walther är fortsatt sjuk:( ringde 1177 och efter närmare en timme kom jag fram. Ville mest kolla om vi skulle uppsöka jour eller akuten med honom med tanke på tidigare bakgrund med hans öron. Jag förklarade att Walther pga autism stänger av smärta eller inte säger till om han har ont. ”Du förstår väl att du måste fråga honom om han har ont!” Sa sköterskan i telefonen. Jotack jag vet, men det är inte lätt, han svarar ibland att han inte har ont, men när man känner vid örat och bakom reagerar han. Hon förstår liiite bättre, men tycker ändå att han nog inte är jättebesvärad av smärta! Suck! Nåja hon ansåg att han nog kanske borde träffa en Dr. Men att det blir på jouren, tydligen har hälsocentralen i Hjo slutat med jouröppet. Om vi inte kan vänta tills imorgon och ringa öronmottagningen. Funderar fortfarande på om vi ska åka till jouren.

Men Walther höll på att bryta ihop. ”Jag vill åka till öron mamma. Jag är trygg med dom mamma!” Så blir han inte sämre, att det värker så det rinner ut var (han har ju hål i trumhinnan) eller att tempen går över 40grader så stannar vi hemma och ringer till öron mottagningen imorgon bitti.

Trött, ledsen, och orolig. Så mycket känslor som kommer tillbaka. Livrädd att det ska bli som år 2016. Men ser ändå framåt.

Gel ligger vid Walthers sida och surar om jag grejar med Walther. Får knappt tempa honom. Hon slåss med tassarna och kryper intill Walther. Nu ligger de i min säng och ser på film.

Hon går inte ens ut och kissar. Får bära ut henne. Och då morrar hon och blänger och sen rusar hon in till Walther så fort hon är klar! De där två! Kärlek! Märks att Walther är sjuk annars hade hon inte varit så på honom. 

Och jag som tänkt mysa till det idag. Får göra det bästa av situationen!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge