Bebismys, släktkalas och lugn kväll hos pappa!

Vilken nice påsk det blev. Haft lite ångest för påsken då jag inte orkat pynta, inte köpt påskägg till Walther och det vanliga vart firar vi påsk i år??

Min ena moster ringde häromdagen och bjöd dit oss på långfredagens kväll. Frågade om de kunde hämta oss vid bussen och vi kunde få sova över. Det var helt ok. Kollade också med boendestöd att det var ok att jag åkte bort ett dygn med tanke på mediciner. Helt ok. Fick med mig mina dospåsar för fredag kväll, lördag morgon och lunch.

Så vi satte oss på bussen mot Skövde. Vid halv 5 på em. Walther var spänd och Gel med. Walther slumrade lite på bussen och Gel kikade nyfiket runt där hon låg. Och hos mig ville hon inte sitta, nepp hos lillhusse skulle hon vara. Såklart han hade ju vart på Hattis i två dygn. Så hon hade ju längtat efter honom, kanske försvann han igen om hon inte vaktade honom.

Mina ❤️❤️❤️

Bytte buss i Skövde och sen mötte min kusin och moster upp oss på hållplatsen vid stora vägen.

Och hemma hos dom väntade den störstta (och minsta) påskpresenten. Min ene kusin och hennes sambo fick ju för 1,5v sen en go liten pojke, Alfred. Såå mysigt! Luktade ljuvligt. Frågade Walther om han ville hålla sin syssling (första på min sida) och han tvekade men jag sa att jag sitter bredvid och jodå han tog Alfred i sin famn och myste, stolt som en tupp! Det var kärlek verkligen! Som vi pratat om Rebecka, Erik och Alfred senaste dagarna! Och äntligen sågs vi! Och ja bilden nedan talar för sig själv mellan Walther och Alfred.

❤️❤️❤️

Åh blev ju sååå bebissjuk av att mysa med Alfred!! Tänk att det är 12 år och 4 månader sen Walther var så liten! Vart tog tiden vägen??? 

Idag blev vi hemskjutsade av Beatrice och Ingela. Tack snälla!!

Varvade ner lite hemma, packa upp lite och slappade innan pappa hämtade oss vid 16tiden. 

Blev lite enkelt påskbord hos pappa och Tina. Och jag orkade inte mycket av det jag gillar och kan äta. Färska räkor älskar jag, men efter Janssons och lax och en liten sillbit var jag så mätt så 5 räkor gick ner!! That’s life med ADHD och höjd dos Concerta! Men aptiten är ENDA biverkning jag fått!!!

Och jag bryr mig inte längre, jag har och ta på. Och blev glad när jag ställde mig på vågen och ser att jag gått ner 7kg bara sådär!! Går gärna ner det tredubbla!!! Heja mig! Har inte gjort nåt speciellt. Tänkt lite mer på vad jag stoppar i mig. Ser till att det jag får i mig är så nyttigt så möjligt och sen äter jag inte mycket godis och snacks längre. Lite grann då och då Men hade en period efter min svacka i höstas då jag faktiskt åt både godis och snacks 3-4ggr/ vecka!!! Icke bra! Nu kan jag köpa godis och ha det i över 1v utan bekymmer.

 Sen tänker jag på min IBS och försöker köra Fodmap. Har appen BellyBalance och den är toppen. Nu kan jag i viss mängd klara födoämnen som har höga halter Fodmap. Men jag undviker det mesta som har höga halter. Inte alltid, är man borta är det svårt, men då vräker man inte i sig heller utan tar lite grann och njuter. Blir jag dålig så undviker jag till nästa gång. Man får testa lite. Sen kanske inte Fodmap har med min vikt att göra. Men jag kör ju nyttigare kost i och med Fodmap.

Walther var trött och klagade på huvudvärk hos pappa och Tina. Vilade frivilligt! Vilket inte är likt honom alls. Men kom ner när vi fick våra påskpresenter. Ja, det blev inga påskägg, men va gör det? Fick nåt som var klockrent jag! En lampa som såg ut som en ängel!!! Lyser fint i fönstret nu.

Walther fick pengar och en cool husbil i retrostil. Såå coolt med en Volkswagen bubbla som ”bil”. Walther blev glad men var inte pigg, så för stunden visade han inte mycket intresse. Förståeligt.

Nu är klockan mucket och jag är så trött så nu blire sova! Nattinatti

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge