Påskkärringar, påskägg och små sötnosar!

Fick ett påskägg med godis idag av M! Tack snälla söta du! Värmde gott med din omtanke om lilla mig! 

Ägget är ju bara så coolt!!

Plockat här hemma idag. Blev promenad med C och Gel ikväll. Gel fick springa lös, men lydde varken mig eller C. Gel löper vilket gör henne trotsig, sur och olydig… Haha lik matte tror jag! Men promenaden var skön fast det blåste kallt. Och vägen var knagglig och isfläckar på sina ställen. Trodde det skulle ha smält undan mer nu när solen skiner, är ju ingen skugga den vägen. Men troligen har det blåst kallt där istället. Nåja en skön välbehövlig promenad blev det.
Suttit och ritat ikväll. Porträtt på en söt liten Alfred som är drygt 1v gammal.
Sötnosen Alfred!

Honom får vi träffa imorgon kväll i Binneberg hos min moster. Blir mysigt!!

Nu ska denna påskkärring sova, blev inget Blåkulla i år heller, kvasten är icke godkänd för tur dit, kunde fått lift, men de vill inte ha sura löptikar bland alla katter o kärringar på Blåkulla! Och jag kan ju inte lämna Gel hemma själv. Så stannar hemma från Blåkulla i år. Men ha det så roligt alla som åker dit!! Tänk på att inte inta äggtoddy eller andra starka drycker i samband med kvastkörning, hört att det är Äggstra mycket nykterhetskontroller i år. Drick kyckling-cola istället! Och akta er så ni inte bränner er på kaffekitteln! Och Ägga inte upp er för möe heller!

Glad påsk!

Världens fulaste påskkärring

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge