Vart tog våren vägen?

Alltså i fredags satt lilla Fru Nyckelpiga utanför dörren när jag kom hem. I helgen har det vart skönt väder. Sol och lite värme och snön har smält undan. Och va händer?? Joo såklart kommer MER snö! Vill ju ha vår nu!! 

Kallt och jäkligt är det med! Blä!

Tog mig i alla fall till Falköping för Adhd-skolan. Men var seg och det krånglade massa för mig tyckte jag… Hmm… Rätt bra tema idag med ”Frustration och ilska” för stundtals var jag frustrerad. Troligen pga stress. Men jag höll mig lugn.

Såg ett väldigt bra filmklipp om att ha kort stubin. Nu är detta rätt överdrivet, men ändå!

https://youtu.be/OYHId3DyO9M
På väg hem gick jag in på bokhandeln och köpte en kalender. Skulle ju inhandla det i Ullared förra veckan men kom ju inte iväg pga magsjukan:( och jag har dragit på att köpa en kalender för att vi skulle åka dit. Och jag var i stort behov av en kalender. Köpte en där jag kan dekorera fram och baksida själv. Gjorde en påminnelse om att ADHD faktiskt har massa fördelar också! Får ju annars mest höra negativa saker!  Såhär blev den

Suttit o letat citat för inspiration. Ska försöka hitta lite svenska citat också tänkte jag. Men här är några citat jag hittat.

Men nu är det läggdags för mig! Godnatt!!

Ta hand om er!//