Våfflor, Fia med knuff och tecknande

Ja denna dag har varit blandad kompott. 

Våffelfika hos Peter. Sååå gott, men jag mådde pyton efteråt:( våfflor och pannkakor går bara inte, även om de är glutenfria. Nåja, va gött så länge det varade. Peters föräldrar kom på besök också. 


Spelade lite Fia med knuff ihop med Walther och hans farmor ute på Peters balkong. Härligt i vårsolen. Njöt verkligen:) Och jag hade en härlig vårgrön färg på mina pjäser och vann!! Va ett väldans knuffande hit och dit ett tag.

Hemma blev inte mycket gjort, tror diskmaskinen ger upp… Förhoppningsvis behövs bara rengöring… Annars blir jag knäpp… Hatar att diska! Diskmaskinen är min räddning! Så hoppas det räcker med rengöring!!

Tecknat lite framför TVn nu innan läggdags. Börjat med lite citat i mitt skissblock.

Riktigt skoj att hitta olika citat och göra något med. 

Nu sova. Imorgon är det lite på agendan. ADHDskola bla. 

Så ja, kram på er!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge