Sprudlande idéer

Men vart ska man göra av dom. Skriva ner i ett block så länge. Men vill ju sitta och skapa nu och sätta idéer till verket.

Ritat, skissat, textat och funderat ikväll. Och jag får mer idéer hela tiden… 

Har annars varit väldigt trött idag. Skulle städa. Men det blev inte mycket mer än diskbänken… Suck! 

Sett baksidan med höjning av min medicin… Ingen hunger. Jag som ibland rent av stressar i mig mat tar ca 1h ibland mer att äta en portion mat. Är bra iofs. Men ändå. Åt ju ingen lunch idag. Utan två frasbröd till kaffet. Sen gjorde jag kyckling och ris ikväll. Proppmätt. Kan inte påminna mig ens om att det var såhär jobbigt att få i sig mat ens efter gastric bypassoperationen. Jag vet att det tog tid och att jag mådde extremt dåligt om det gick för fort. Men nu är jag inte hungrig utan får tvinga i mig för att jag måste. Jag mår inte dåligt när jag äter utan är bara det att jag inte känner hunger. Och såhär var det innan jag vart magsjuk förra helgen med.

Tyvärr vanlig biverkning av min Adhd-medicin (Concerta). Men också enda biverkningen jag har. Och den kom efter höjning av medicinen. 

Åh andra sidan behöver jag gå ner i vikt. Så för den skull är det ingen som helst fara. Men det är irriterande.

Peter ringde förut. Jag fick lite obehag i kroppen. Trodde nästan Walther blivit sjuk igen. Men det var inte så illa. De tänkte göra våfflor imorgon och bjöd mig på våffelfika 10,30:) Gulligt av dom! Tack!!!

Så nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon när I från boendestöd kommer kl 8. Sen har jag lite att dona med innan Peter och Walther hämtar mig!

Så ja Godnatt på er!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge