Välkommen Fru Nyckelpiga

Hoppas du kommer med vår nu.

Blev så glad när jag kom hem i em och lilla Fru Nyckelpiga satt bredvid trappen och väntade på mig. Fick verkligen vårkänslor. Nyckelpigor är så himla vackra. 

Nu vill jag ha mer vår!! Fick dock höra idag att det blir kallt i helgen och snö på måndag:( Inte alls vad jag beställt. Säkert så att snön kommer lagom tills jag åker till. Falköping på em. Brukar vara skitväder när jag åker dit:/ Nej, nu vill vi ha vår!!!!

Gjorde pizza ikväll. Tänkte baka in den… Men råkade fylla för mycket så jag gjorde lite halvinbakat istället. Orkade dock inte mer än knappt hälften…. Tog mig 3h att få i mig det ens. Ingen fara jag har hull att ta på så det går ingen nöd på mig.

Suttit och ritat också. Spånat på nya projekt;) Men här har ni ett alster. Inspirerat av en t-shirt jag såg reklam för på Facebook;)

Haha stämmer rätt bra på mig!!! Funderar på att göra citattavlor. Lite svårt att hitta bra citat. Har ni tips? Tar tacksamt emot!!!

Nu ska jag sova!! Godnatt.

Ta hand om er!//

0 thoughts on “Välkommen Fru Nyckelpiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge