Måbra-dag på Laggarehemmet

Varje vår och höst anordnar anhörigstödet i Tidaholms kommun Måbra-dagar ute på Laggarehemmet. Vi som vårdar närstående på ett eller annat vis blir inbjudna till antingen höst eller vår eller både och om det är få intresserade. Det är ett år sen senast jag var där. Och det är så mysigt! Bara stället i sig är en idyll att njuta av. 

På FM började vi med kaffe och kaka och praktisk information. Sen blev det sittande avslappningsyoga. De spelar upp en CD med instruktioner som läses upp av Malin Berghagen. Jätteskönt! Sen blir tid för prat, promenad eller bara vara. Kl 12 är det lunch och kl 13 börjar höjdpunkterna!! Behandlingar och stund av njutning!

Ja ni ser! Underbart!

Kl 16 avslutas dagen med kaffe igen! Hela dagen var fantastisk, synn att tiden går så fort bara. Lunchen togs ifrån Ehns kök här i stan! Och vilken go mat! Jag fick en ljuvlig grönsakspyttipanna med örter i! Och det var så gott. De andra åt plommonspäckad fläskkarré och potatis. Stor skål med sallad och bönsallad serverades till samt bröd! Och ja som sagt det var gott!!! Hungrig var man inte. Och under tiden vi fick behandlingar fick vi dricka vatten och käka frukt! Mums:)

Ikväll är jag trött i både kropp och knopp, men inte slutkörd utan sådär härligt trött och avslappnad. Vet inte när jag var det senast!

Skippade tom Theralendropparna ikväll när C från boendestöd kom. Lite paff blev hon nog. Haha tänkte lurat henne, tänkte sagt att det är kaos i mitt badrum och att jag behöver hjälp därinne med städ o sortering av tvätt. Men jag insåg att jag kunde inte hålla masken och försäljning mig såklart! C bara skratta när jag sa att jag skulle lura henne;) fråga mig inte vart energin till att städa därinne och i köket…. Men det är skönt o ha det gjort!! Och njuta av hur gott det luktar och hur fint det är!! Förlåt att jag skryter. Men för bara någon månad sen hade jag stora problem att sköta vissa saker själv! Saker som för en person utan tex ADHD fixar galant utan större hinder!

Men det finns massa bra med att ha ADHD oxå! Förutom de där svåra sakerna som Impulsivitet, ilska och vrede, koncentrationssvårigheter, organisationssvårigheter m.m. Det är otroligt lätt att se och hitta de negativa sakerna. Men det finns som sagt massa bra saker med att ha ADHD!

Nu är jag trött och ögonen går i kors! Så nu blire sova!
Så godnatt

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge