Söndag kväll

Och jag är ensam. Walther är kvar hos Peter tills imorgon. Walther vart magsjuk i eftermiddag. Så Peter tar han tills imorgon. Suck säger jag! Hoppas det går över snabbt! Var uppe hos Peter med lite kläder till Walther och han var väldigt blek och va inte sig lik alls. Så blek och slö har inte jag sett honom sen han var sjuk sommaren 2016 och vi tillbringade flera veckor på sjukhus. 

Älskade unge! Saknar dig min älskade prins. Det är tomt utan dig. Tomt och tyst!!

Halvsitter i soffan och ser Rederiet på öppet arkiv. Ska strax lägga mig! Huvudvärk ikväll:/ 

I övrigt har dagen varit bra. Vart hos pappa och Tina på middag. Jättemysigt!

Orkar inte skriva mer! Helt slut!

Gonatt

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge