Svårigheter…

Ja det stöter alla på mer eller mindre. Jag har idag stött på olika svårigheter.

Försökte göra veckans hemuppgift för Adhd-skolan som handlar om kroppsspråk. Man ska välja en person man gillar och en man inte gillar. Sen ska man observera personen hur den beter sig när den pratar med en och lyssnar på en. Att välja en person man gillar var ingen större svårighet. Jag valde min coach C. Men personer man ogillar. Träffar ju sällan dessa. Men man fick välja personer från tv oxå. Men det är svårt. 

Sen är det så svårt att utifrån de förslag man kan kolla på skriva ner vad man sett. Oavsett om man gillar eller ogillar den. Skrivet ner några saker om C. Och jag är nöjd!
Har varit flitig idag! Köket fick en omgång. Skrev en lista på vad som skulle göras, inte bara ”städa köket” utan lite mer steg för steg. Stereon sattes på och så gjorde jag det som skulle göras. La ett papper över de andra uppgifterna och höll mig till en sak i taget. Strök den när den var klar och gick vidare till nästa. Och tja, det tog en halvbra drygt! Och ja det var skönt att se köket efteråt. C var rätt förvånad över att jag städat köket helt själv!

Efter städet unnade jag mig en stund i soffan med papper och penna och min nya bok! Läste inte så mycket utan ritade istället. Men det är svårt. Blir oftast att jag gör ett motiv och sen gör om det igen från grunden och då blir det oftast rätt bra. Det tar tid, allt från 1h/ bild till uppåt 2-3h. Men en liten paus emellan ibland.

Insett att jag behöver köpa hem lite andra blyertspennor m.m. Ska kolla Panduro outlet i Ullared när vi åker ner den 21e.

Nepp nu ska jag och min tokiga vovve sova! Ögonen går i kors! 

Gonatt!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge