Ensamheten gerångest!

KommerLigger i min säng med Gel. Det är tomt och tyst här. Usch hatar denna tystnad faktiskt. Den väcker massa tankar och ångest. Älskade Walther är på Hattis och imorgon åker han till sin pappa och kommer hem på söndag! Hatar just dessa veckor när han är borta så länge.

Men jag kan tänka igenom en massa. Och jag behöver avlastningen hur jag än gör. Jag skulle inte orka annars. Jag menar inte att jag inte orkar med mitt barn, han är den mest underbara som finns. Men jag har mina funktionsnedsättningar och han sina. Ibland är det för mycket. Just nu sker massa annat i vårt liv och det tar sååå mycket ork. Och då är det skönt för Walther att slippa se en trött sliten mamma varje dag! 

Finns en stoooor fördel med att han är borta  några dygn! När han kommer hem är det sån glädje, kärlek, mys och skratt extra mycket av allt! 

Men tankarna ger ångest. Ja jag är inne i en ångestperiod. Så trött på att må såhär. Just nu är det närheten till Gel och mitt ritande som räddar mig!

Ett antal motiv gjorda senaste dagarna.

 Håller på med ett till men får nog börja om helt med den…inte nöjd alls.

Men söker motiv att rita av för att träna upp mig. Både porträtt och annat. Bara att maila mig bilden ni vill ha avritade. Michaelalejonberg@yahoo.com.
Tån gör ont och är i alla möjliga färger. Syns dåligt på bilden men det blåa går en bra bit upp på foten. Nu ska jag sova. Får ev besök imorgon. Beror på vädret. Snöar rätt bra ute:/

Godnatt!!

Ta hand om er!//