Möte, dumma dörrar och en svåravritad präst

Ja va säger man?

SIP-möte idag som väckte många känslor. Men jag är övertygad om att det blir bra till slut. Skynda varsamt heter det och det är just vad jag måste lära mig göra. Saker är på g, men jag kan räkna med minst 4-5mån om inte mer, tyvärr:/ Under tiden får vi göra det bästa av situationen helt enkelt.

Var slut och ledsen efter mötet! Lite lätt panikångest som lugnade sig när jag tänkte på annat. Tog fram papper och penna och ritade lite. Försökt mig på ett porträtt av världens bästa präst, Bengt-Åke. Men att en präst ska va så svår att rita av… Suck! I över 3h har jag suttit med hans porträtt och ja, det är inget vidare… Blir nog att göra om totalt! Nu är inte denna bild klar, lite detaljer kvar och rutnät ska suddas ut. Men ändå blir inte som jag vill alls:(

Gett upp för ikväll och krupit till kojs. Så ont i min vänstra lilltå.

Skulle släppa in Gel från altanen och drar igen dörren med foten emellan. Tån är röd och svullen. Dumma dörr!! Äsch jag är så klumpig! Är lite samma känsla som när jag sparkade den i väggen för några år sen. Troligen var tån bruten då. Och risken är att den är det nu med. Känns så:/ 

I värsta fall har jag kryckorna om det blir för jobbigt. Men ska undvika dessa som gott det går.

Nu sova! Imorgon ny dag! Dock ingen kurs pga att ledaren är sjuk. Tyvärr:/ hade ju längtat så. Jaja får va kreativ här hemma! 

Gonatt!

Ta hand om er!//