Små söta bebisar och mysig stund hos mormor.

Vilken dag. Mamma hämtade oss på FM. Skulle ju till mormor i Hova. 

På väg dit hoppas jag in på Biltema i Skövde och köpte en sån där skrivplatta, vanliga blyertspennor och papper. Samt ett par saker till. Kollade på Panduro och dessa skrivplattor kostade 70 spänn och var i typ massonit. Jag betalade 20 för en i  plast på Biltema och den hade linjaler på sidorna. 

Denna var perfekt att ha som underlägg.

Efter besöket på biltema styrde vi mot Hova. Besökte först en bekant till mamma. Hon hade sååå söta valpar. Mamma har tingat en av dem. De är leveransklara i slutet av denna månad. Åh de var så söta. Hade jag haft råd, tid och ork hade det garanterat blivit en vovve till. Var en hane som sprang kring mina fötter hela tiden. Myste massa med honom. Tom Walther var förtjust. Tyckte dock synn om mamman till valparna. Hon försöker att inte dia dem eftersom de äter vanlig mat så bra, men de där små ville visst dia och när mamman gick hängde valpen kvar i tutten och släpades med en bit. Som hon morrade på dom. Och jag förstår, gjorde nog riktigt ont.

Efter besöket hos bebisarna drog vi och käkade innan vi äntligen besökte mormor. Mysigt! Mormor vilade när vi kom. Gel skulle upp och hälsa, men innan jag hann lyfts henne hade hon tagit sats och hoppade upp över grinden ner i mormors säng… Som vi skrattade mormor och jag!
Myste till det med fruktsallad till fikat hos mormor. Var Walther som stod för kockandet. Min duktige kille!

Mina mostrar och morbror kom på besök med de enda som saknades var 2av mina kusiner. Tyvärr. Men snart ses vi!! .kom hem strax före 20,30 ikväll.. fick ringa boendestöd och meddela att vi var lite sena hem.

Nu ligger vi alla. Har huvudvärk och världens tinnitus just nu. Så dags att sussa! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge