Koncentrationen…

Den är då inte på topp. Har aldrig varit, det är ju en stor del av Adhd. Och är enligt mig den stora funktionsnedsättningen för min del.

Jag kämpar i möten, hemma, i affären m.m för att ”hänga med”, hitta rätt m.m. Det är en daglig kamp!

Just denna veckan är det ADHD och koncentration som är temat i ADHDskolan. Och det är intressant.

I många av övningarna vi får måste man verkligen ”gå in i sig själv” för att hitta rätt. Jag hittade några saker som jag tycker är extra jobbiga! I kapitlet vi läser finns olika strategier för att hjälpa till att underlätta de svåra situationerna. Och det finns massa nyttigt att ta in! Fick tänka till rätt bra i kväll. 


En sak som syörtmih mycket det senaste är trötthet i ögon och huvudvärk. En av de där små gummiplupparna vid näsan hade lossnat på mina glasögon. Så idag passade jag på att byta ut plupparna hos optikern. 100kr gick det på att byta dessa. Men det är värt det. Huvudet är bättre.
Men nu är jag trött så jag orkar inte koncentrera mig på att skriva!

Hörs imorgon!

Ta hand om er!//