Lyckadesändå…

Idag har jag iaf första delen av dagen verkligen hatat att vara kvinna. Kvinnoproblem med smärta både i mage och rygg är inget kul. Vetekudden värmdes och paracetamol intogs. Sen upp i soffan! Efter dryga 2h hade det släppt någorlunda så jag kunde göra nytta. 

Tvätten hängdes och en ny maskin startades. Diskmaskinen tömdes och jag gjorde något jag inte gjort på länge… Städade ur lådan med bestick!!! Behövligt! Nu går det lägga saker på rätt plats och jag hittar det jag behöver.

Skagå igenom resten av lådorna också. Men det får bli en annan dag. En sak i taget.

Suttit med stickorna stundtals idag också och nu återstår bara 1/3 av ärm 2åå min tröja! Sen är den klar!!

Det får bli en stund mrd stickorna imorgon fm. Den måste bli klsr imorgon. Tänkte ha den när jag ska på kursen imorgon em.
Tänk att det redan gått en vecka sedan vi startade kursen i Enkaustikmålning. Kan någon stoppa tiden tack!! 
Kollat på Mandelmanns gård ikväll. Deras hund Saffran fick 7st söta valpar i kvällens program. Gel reglerar ytterst sällan när hundar skäller på tvn eller det är ringklockor på TVn. Men ikväll när valparna pep då reagerade hon och kollade på TVn och vred på huvudet. 

Synn att det är så mycket jobb med valpar. Annars hade jag mer än gärna tagit en kull på Gel. Men jag är nöjd med min lilla busfia! Min pärla och trygghet om dagarna!

Nu ska vi sova! Walther sover redan. Han somnade rätt snabbt efter att krupit ner i sängen! Han var trött efter att ha åkt bob med scouterna ikväll! 

Gonatt!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge