Måndag igen =ADHD-skola

Ska göra veckans lista strax .. missat ett par omgångar. Ber om ursäkt! Listan kommer i inget inlägg efter detta med.

Men först vanligt inlägg.

Varit en helt ok måndag. Det mesta har gått efter min plan.

Åkte vid lunchtid till Falköping.dags för Adhd-skola del 3, och det kapitlet som varit och är mitt största funktionshinder. Koncentrationen! Med rätt träning kan den bli bättre och vissa saker som jag fått höra att jag gör fel, är tydligen bra saker när det gäller koncentrationen. Mycket intressant kapitel, men också ett av de tuffaste! Men med störning och ledning från ledarna på ADHDskolan och min coach C så funkar det!

På väg till Falköping stickade jag på min tröja. För att hålla koncentrationen uooe hade jag lurar i öronen och lyssna på musik. Jag upplever rösten som berättar vilken hållplats som kommer härnäst är irriterande so musik och stickorna räddade mig!

Och vet ni? Jag är nästan klar med min tröja!!! Påbörjat ena armen ikväll. 

Men nu måste jag sova! Somnar snart!! 


Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!