Sorg, ilska och jävla ADHD

Idag är det en sån där dag då allt är berg o dalbana. 
Fick på FM veta att pappa och Tinas hund Ludde numera är en Änglahund. Vila i frid. Alla kommer sakna dig. Speciellt Gel.
Var på Alfhem och lagade mat och umgicks med fredagsgänget. Skulle möta upp C vid Alfhem men kom grejer emellan så hon kom hem hit i em. Och jag passade på att handla innan jag gick hem. Men vägen hem blev fylld av ilska och frustration. E man dum och köper pappkasse så får man skylla sig själv. Hade en kasse till iofs. Men pappkassen gick sönder och när jag plockade över allt i andra kassen pajade den med. Fick stuva om, kånka och bära. Och jag var så är och frustrerad. Ärligt höll jag på att kasta skiten och gå! Kan säga att jag svor och var så arg och var förbannad över min klumpighet och klantighet… Jävla ADHD!
Nåja allt kom hem till slut. Och C kom och det var bra, hon får ner mig på jorden och kan ta mig rätt när det är skit!  
Nu har jag satt mig i soffan och njuter. Gel ligger i knäet och jag stickar. Hällt upp ett glas cola light med is och citron och tänt ljus för älskade Ludde. Köpte en liten söt orkidé i en minivas på netto för 14,95. På köksbordet står en bukett tulpaner! Unnade mig lite fint till helgen och försöker höjas mysfaktorn ännu mer nu när det är uppröjt här.

Älskade vovve idag är jag extra glad att du är jos mig!

Fredagsmys!!

Orkidén var så vacker. Får symbolisera saknad och minne efter Ludde!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge