En grymt skön känsla

Åh den behåller jag läääänge! Motgångar, trötthet och en del ångest har kantat vardagen senaste tiden…

Idag kom boendestöd på FM och vi röjde järnet i vardagsrummet och badrum! Och det känns fantastiskt. Att sitta här i soffan ikväll och se på Sveriges mästerkock och se ett städat vardagsrum och avnjuta ett glas cola light. Härligt! Jag njuter verkligen. 

Gel ligger intill mig och snarkar på.

Ett av dagens favoritmotiv från kursen står på bordet och jag har svårt att förstå att jag gjort den!! 

”Vattenfall i fjällen”

Imorgon ska jag ta hand om köket äre tänkt. Och handla och gå ett ärende till soc.

Men NU ska jag fortsätta njuta framför TVn.

Ha det gött gott folk.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge