Skolbänken igen

Ja, under 9 måndagar from idag ska jag gå i ”skola”. Det är öppenpsykiatrin som har ADHD-skola. Idag var första tillfället. Tror det blir ett gäng intressanta och lärorika veckor framöver. För även om det bara är ”skola” 1 dag i veckan så har vi varje vecka hemuppgift. Denna vecka var det introduktion och allmänt om ADHD. Och vi ska under veckan skriva listor på våra styrkor och svårigheter. Och det känns skönt att ha C som coach! Hon kommer få hjälpa mig med att hitta styrkor. Hittar nästan bara svårigheter när jag själv tänker efter. Under veckan ska kapitel 1 läsas igenom och uppgiften göras. Sen ska vi inte kunna kapitlet utantill för det blir inget prov eller förhör mer än på själva uppgiften som vi ska redovisa typ. Men man kanske har frågor eller så på kapitlet. Och jag har redan fått ahaupplevelser när jag läst. Vill gärna läsa resten men vi ska helst bara läsa 1 kapitel/ vecka och enbart fokusera på just det kapitlet som är för just den veckan! Men det är såååå intressant!!

Tur att C kan stoppa mig;) hon är världens bästa coach!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge