Virkat till en liten bebis.

VNågon i min närhet ska om en månad få en liten bebis. Och jag har nu virkat en liten mössa och skor. Hittade beskrivningar på Järbo garn. Älskar den sidan. Massa gratis mönster till vuxna, barn, djur och hemmet. 

Som sagt blev det en liten mössa och skor till bebisen. Och jag är nöjd. Har nu påbörjat en liten tröja. 

Vet bara inte vilken av alla fina tröjor jag ska göra. Finns många söta. Får sova på saken helt enkelt;)
Dagen har varit bra. Middag hos pappa och Tina. Gel lekte både med Ludde och sin pappa och lillasyster som var på besök. Hon är slut ikväll;) handlade på väg hem så vi kunde göra hamburgare och pommes. Egentligen skulle jag ha mjölk och havregryn men det glömde jag totalt. Får köpa det imorgon helt enkelt. Men blir nog inget morgonkaffe imorgon;) Haha, jag har svårt att dricka kaffe utan mjölk.

Jaja, ilandsproblem;) 
Nu ska jag sova! Godnatt!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge