Jag njuter av att vara ensam!

Ja tro’t eller ej! Det är skönt. Haft fullt upp ett par dagar med mamma på besök så det är riktigt skönt att va helt ensam. Nåja Gel är ju hemma. Walther är på Hattis.
Njutit och grenar ikväll. Lagade Gatan Massala med kyckling till middag. Så gott.
Skurade diskbänk och bänkar i köket och belönade mig själv med en kopp kaffe sen:)

Njöt av kaffet framför TVn. Först Farmen, sen Sveriges Mästerkock och till sist Lerins lärlingar. 

Åh jag bara älskar just Lars Lerin och hans målningar och detta program! Skullle så gärna vilja åke till Sandgrund och besöka och hans verk. Åh så mkuycket han gör för gruppen men även för var och en. I kvällens program ordnades en träff med Eric Saade för en av killarna. Och en av tjejerna fick göra sin allra första tatuering, en g-klav. Deltagarna fick arbeta med lera och temat Kropp och rörelse. Och det var många fina verk!
Önskar jag hade tid och utrymme TT måla och skapa mer. Men nöjer mig med att virka just nu!
Nu ska jag sova. Natti

Ta hand om er!//