Fejkad dramatik och blåljus

Var med Walther på scouterna ikväll. Studiebesök på räddningstjänsten. Jättespännande tyckte både barn och ledare. Genomgång av HLR, stabilt sidoläge och provsittning av brandbil hann de med. Och en av männen på räddningstjänsten fejkade ett drama och Walther blev likblek. Killen låtsades ha skurit sig på en kniv och det blödde massor (var i själva verket ketchup) ungarna fick ingripa med att lägga tryckförband och hålla koll på tillståndet för den ”skadade”. Walther ”ringde” 112.

Efter detta drama fick de provsitta brandbilen. Walther hoppade in i framsätet men blev blek och rädd. ”Jag gillar inte höjder” sa han darrande nästan gråtande.

Tyckte synd om honom.

De fick alla kika i ambulansen och kolla puls och saturation samt lyssna på varandras hjärta. Och va med om riktigt larm! För rätt va det var fick ambulanspersonalen larm, prio2 så inte urakut så de hann förklara lite vad som hände och drog ändå på blåljus när de åkte bara för att! Vilket ungarna jublade åt!

Vilken kväll det blev. Tack Räddningstjänsten Tidaholm och Falköping för er tid!

Vart i stan med mamma idag och vi passade på att klippa oss. Har inte råd en mamma bjöd mig. *Tack*

Skulle vilja slänga i lite färg eller lite slingor. Men det får vänta!

Nu är det läggdags. Imorgon är det tipspromenad på dagsjukvården igen.

Tjingeling
Funkar visst inte o ladda upp bilder… Återkommer med dessa…

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge