Vips så var denna dag förbi…

Vart tog denna torsdag vägen? Inte vet jag!

Vart en lugn dag! Även inombords. Allt som hänt denna vecka har lagt sig äntligen.

Har tagit det lugnt idag men inte latat mig. Fick dammsugit köket, vilket var välbehövligt.

Ikväll skulle pappa och farmor handla så jag passa på att följa med när jag hade skjuts! Behövde köpa lite tyngre saker och då var det skönt att få åka med pappa. Fick handlat 4 kassar med mat. Jag bara älskar självscanningen på Ica. Man scannar varorna och packar direkt i kassarna. Såå smidigt! Och fort gick det! Trodde pappa och farmor skulle få vänta på mig. Men det blev tvärtom! Jag fick vänta på dom.

Packade upp kyl och- frysvaror innan jag gick in till farmor och fikade. Resten av varorna packades upp när jag kom hem igen.

Sen unnade jag mig en stund vid TVn. Först farmen. Sen kopplade jag in datorn och såg Rederiet på SVT play. Virkade på mina 6kantiga mormorsrutor. 3,5 klara av 5 i nuvarande färgkombo. Ska visa er sneakpeak imorgon.

Nu ska denna tant sova. Natti!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge