Dagen efter…

Sov halvkasst förra natten. Idag har jag varit stel i nacken och axlarna. Och ikväll har jag ont i nacken. Åh andra sidan har jag problem med rygg och nacke innan så det troligen inte orsakat av gårdagens olycka. Men blir ändå att ringa hälsocentralen och få dokumenerat. Sen hur jag tar mig ner dit är en annan femma. Eller om det räcker med att prata med en Dr i kryappen. Men skulle tro att dr vill klämma och känna. Så blir nog ett fysiskt läkarbesök.

Peter hade fotat bilen. Den går troligen till skrot!

Tacksam att vi hade änglar med oss i båda bilarna! Änglar som skyddade oss. Och att den andra föraren fick smällen i sidan hade hon kommit något senare så hade jag fått henne i sidan, och då hade utgången varit en annan… Hon kom på huvudled i 50km/h. Jag körde ut från korsningen så hade inte så hög fart.

Gick förbi olycksplatsen idag. Inte ett spår efter olyckan. Men jag kände ett illamående och obehag att gå förbi precis där. Hade inget annat val påväg till bussen.

Jag vet att man snabbt borde sätta sig bakom ratten igen. Men jag är kluven om jag ens ska fortsätta köra bil.

Nog om detta. Dagen har i övrigt varit bra. Dagsjukvården på em. Skönt att ha annat att tänka på.

Ikväll har jag tagit det lugnt och försökt tänka på annat. Sitter och virkar… Vad det ska bli är hemligt ännu. Men ni ska få en sneakpeak om ett par dagar;)

Nu ska jag sova! Natti!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge