Det bara small!!

Fick låna Peters bil för att kunna åka till hälsocentralen i Hjo med Walther för provtagning. Vanliga rutinprover som hans Dr på habiliteringen beställt.

Allt gick finfint, inte ett knyst sa han under provtagningen. Duktig pôjk!

Efter provtagning så åkte vi till Hammarkiosken och käkade. Walther åt deras polisbricka!

Körde tillbaka till skolan med Walther och sen ett snabbt ärende på Soc innan jag handlade på Netto och den körde hemåt… Kom inte hem! Vid en stor korsning strax innan vårt område hade jag väjningsplikt. Jag kollade åt båda håll men blev någon död vinkel, så jag körde och sen… Det bara small!!

Panik! Ur snabbt och kontrollerade den dam jag kört in i sidan på. Hon liksom jag var oskadd! Ett vittne hjälpte till att ringa 112. Jag ringde Peter… Det var ju hans bil. Räddningstjänsten och ambulans kom. Som sagt var ingen skadad men glas och skit låg på vägen och bilarna var inte vackra heller. Men det är materiella ting. Huvudsaken var att vi båda förare klarade oss.

Jag grät och bad både kvinnan i andra bilen om förlåtelse och även Peter. Polisen kom efter ett tag. De kollade bilskador, förhörde oss, gjorde alkoholtester och koll av körkort.

Den kvinna jag kört på kunde sedan åka hemåt i egen bil. Peters bil var inte i bra skick att köra. Men eftersom det var kallt och jag var chockad så körde polisen hem mig. Peter följde med också. Ringde försäkringsbolag och bärgare.

Smsa C om vad som hänt och att jag ville hon skulle komma bort en sväng! Vilket hon gjorde. Jag frös trots tjock fleecejavka och mitt tunga kedjetäcke. Frusit har jag gjort hela dagen och gör ännu! Har inget känt av i kroppen efter smällen. Förutom en punkt strax under vänster nyckelben. Men det är troligen efter bältet. För det kändes direkt.

Men så tacksam att vi hade änglavakt och att ingen skadades!

Men hiskeligt va snabbt det gick för vår lokaltidning att publicera om olyckan en dryg kvart efter olyckan stod det på lokaltidningen hemsida!

https://www.vastgotabladet.se/article/flera-fordon-i-trafikolycka-6/

På tal om nyheter och denna olyckan. Walther har nyhetsläxa på fredag och snabbt efter att vi läst om olyckan. ”Nu vet jag vilken nyhet jag ska skriva om mamma, detta var viktigt i alla fall för mig”

Min fina pojke. Han fixade varmt te till mig, erbjöd massage och pysslade om mig! Tack älskade unge!

Nu ska jag försöka sova! Nattinatti

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge