Fredagsmys med bästa gossen

Ja nu håller han helst till i sitt rum, men vi har ätit hemgjord pizza, och sen myst på tacochips. De kör fortfarande 2 för 20kr på Ica här i Tidaholm. Jag har hittat min favorit. Sourcream&cheese sååå goda!

Kollat På spåret också och spelat med i SVTs app SvtDuo. Jötteskoj att va med. Jag lamig mitt emellan båda lagen ikväll:) men hade kanske slagit vinnarna. Låg två poäng bakom dom. Men mitt i andra resan kom I från boendestöd, vilket jag visste att hon skulle göra så jag missade totalt redan till Lund.

Vissa frågor ikväll var jättelätta. Kroppens sömnhormon. Ja det är Melatonin. Hade jag inte kunnat det vet jag inte vad jag gjort. Jag äter ju det själv;) Men att lagen i TVn inte kunde att Ferris uppfann pariserhjulet… Det heter ju Ferris Wheel på engelska. Och Göteborgsfrågorna var hyffsat enkla:)

Suttit och virkat på min duk. Har bara några uddar kvar. Men så nöjd än så länge. Lovade ju er bild på min lampslöja i dagsljus. Här är den.

Fick idag kallelse till Adhd-skola. Eller som den heter ”Hantera din ADHD”. Den börjar 12/2. Och jag ska ha en coach med mig. En anhörig eller nära vän. Jag vill ha någon som verkligen pushar och stöttar och som förstår mig. Och jag kom bara på C. Hon är min trygghet. Hon förstår, hon kan sätta ner foten, hon stöttar och pushar. Så messade henne. Och hon skulle kolla med sin chef. Hade en person till jag kunde tänka mig. Men den personen bor för långt bort och har inte den möjligheten att komma på de mötena. Tyvärr! Men hoppas på C!

Men det ska bli otroligt spännande att gå på denna utbildning! Dock kommer jag inte kunna åka till dagsjukvården på onsdagar under denna perioden. Kommer inte ha råd att åka dit 2ggr/vecka. Men det var jag beredd på.

Pratat med min LSShandläggare idag och det är klart att Walther får vara på Hattis de 9 måndagar jag ska vara på utbildningen. Så nu ska jag bara fixa med taxiresorna för Walther.

Under samtalet med handläggaren kom vi fram till att vi ska ha ett sk SIPmöte dvs Samordnad Individuell Plan. Och det känns tryggt och är ett måste om jag ska kunna rehabiliteras rätt och komma vidare. Mitt långsiktiga mål är att kunna komma tillbaka till arbetslivet iaf några timmar i veckan. Men då pratar jag om några år framåt. Mitt nuvarande mål är att få ett stabilt mående och lära mig hantera mina svagheter och ta vara på mina starka sidor! Och hitta dessa.

Men nu ska jag sova! Sov urkasst föregående natt.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge