I’m done!

Japp lamslöjan är klar! ÄNTLIGEN! Nu kör vi vidare med en duk.
Dock orkar jag inte mer ikväll. Min ork är puts väck! Åh andra sidan har jag inte varit lat idag. Först möte på Soc, hem och äta lunch, T från boendestöd kom och delade min dosett. Sen iväg igen. Först Ica och ladda på busskort och sen iväg med bussen mot Falköping och dagsjukvården. Tipspromenad med svåra frågor. Några få va enkla. Men tror inte jag får något pris efter denna runda. Men kul var det!

När jag kom hem till stan veckohandlade jag. Pust och stön! Och med panikångest! Men jag fixade det. Promenad hem med vråltunga kassar… Fixade det med.

Började med maten o lät den puttra på spisen medan jag och Gel tog en runda till Hattis med Walthers täcke och tandställning.

Här hemma har jag sen tagit det lugnt. Haft huvudvärk så har bara tagit det lugnt och virkat lite. Men nu blir det sängen. Skönt med lite sovmorgon imorgon bitti. Om än bara 1h. Men 1h är mycket på morgonen;)

Men åter till mitt virkade. Här är resultatet! Ska fota i dagsljus imorgon också. Men jag är så grymt nöjd med lampslöjan. Beskrivning finns att ladda hem på Jarbo.se alldeles gratis!

Ombonat ovh fint med lampslöjan på min skomakarlampa!
Duken påbörjad. Fick repa upp och göra om så har inte kommit så långt.
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge