Ändringar, städ och dumma människor!

Herregud jag säger då det. Folk som inte kan acceptera när man säger ifrån att beteendet inte är ok och personen ändå fortsätter… Inget och lägga energin på men jag har svårt att släppa vissa saker. Dumma människor som håller på och bråkar.
Ikväll var vi på Folktandvården med Walther. Dags för kontroll av tandställningen. Och den ger resultat. Jag ser det inte med blotta ögat då jag ser honom dagligen. Men jämför man foton från 6 mån tillbaka ser man enorm skillnad.

Fikade här hemma och bjöd Peter på fika innan jag tog ett tag med dammsugare och damtrasa i vardagsrummet. Längesen mitt soffbord var så rent som nu;) har inte haft tillräckligt med energi att göra så mycket här hemma men nu tog jag ett tag ikväll!

Njutit av TVn och mitt virke. Gjort om hela lampslöjan! Nytt mönster och nu är jag nöjd. Inte många varv kvar. 

Strax ska jag lägga mig. Fortsätta städandet imorgon och ta vara på min energi!!! Så med en halvbra selfie säger jag godnatt!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge